Ημερομηνία: 02/18/2018

Αναζήτηση: stress.gr/stressteen  

Από την ομάδα του stress.gr!
Ο δικτυακός αυτός τόπος αποτελεί μια προσπάθεια του Ψυχιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την έγκυρη ενημέρωση των εφήβων σε σημαντικά θέματα ψυχικής υγείας που συχνά τους προβληματίζουν ή τους δημιουργούν στενοχώρια και άγχος

Επικοινωνία με το stressteen

Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας απευθείας στην διεύθυνση questions@stress.gr. Να μας αναφέρετε τουλάχιστον το φύλο σας και την ηλικία ώστε να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε πιο σωστά.

Η παρακάτω φόρμα συχνά παρουσιάζει πρόβλημα στην αποστολή για τον λόγο αυτό στέίλτε μας μήνυμα απευθείας στο email

Συμπληρώστε τα στοιχείαπου σας ζητούνται στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, και πατήστε το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να αποστείλετε το μήνυμά σας. Τα πεδία που περιέχουν * πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.

Όνομα
Επίθετο
* Email
* Το κείμενό σας

ImageΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΙΑΤο φυλλάδιο θα σου φανεί χρήσιμο στην περίπτωση που νιώθεις θλίψη ή μελαγχολία. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν έχεις συμπτώματα κατάθλιψης και πώς μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή κάποιον φίλο που πάσχει απ' αυτήν.

ImageΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Το φυλλάδιο θα σε ενημερώσει σχετικά με το τι είναι η σεξουαλική κακοκποίηση και θα σου προσφέρει κατάλληλες συμβουλές για το τι πρεπει να κάνεις σε περίπτωση που εσύ ή κάποιος γνωστός σου έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά

ImageΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ Αυτό το φυλλάδιο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τις αλλαγές που βιώνεις καθώς προχωράς προς την ενηληκίωση και να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν σε αυτή τη φάση της ζωής σου.